Riever - Audio Engineering

KnobsMicrophoneCables

Studio

Stockholm, Nacka

Livestudion finns på Kvarnholmen i Nacka (ca 15 minuter från Slussen). Den är 40m2 med högt i tak samt har tillgång till en varuhiss. Studion har ett stort liverum som enkelt kan rymma ett fullskaligt band alternativt ett väldigt rymligt utrymme för en solsoartist. Studion har också kök och badrum för en bekväm session.

Inspelningsutrustningen kombinerar en förstklassisk analog och digital konvertering, vilket ger er alla fördelar med analog inspelning med flexibilitet och precision från digital redigering.

Alla ansträngningar har gjorts för att säkerställa att studiomiljön och den omsorgsfullt valda utrustningen kan ge bästa möjliga inspelning. Med en blandning av moderna och vintage utrustning talar resultaten för sig själva.

Om det finns något väsentligt ni saknar till ert inspelningsprojekt som vi inte har specifierat, vänligen kontakta oss så kan vi kontakta partners för att ta fram denna eller lämlig ersättning. Allt från något specifikt intrument, förstärkare till ytterligare vintage utrustning.

Vi ser fram emot att arbeta med er inom kort.