Riever - Audio Engineering

KnobsMicrophoneCables

Om oss

Välkommen till Riever Audio Engineering. Med över ett årtionde av kunskap inom ljudteknik och ljudproduktion i Storbritannien, Australien och Sverige erbjuder vi en enastående ljudproduktion för ert inspelningsprojekt. Vi har erfarenhet och intresse av att täcka en mängd olika stilar med självförtroende och förmågan att producera välljudande inspelningar vare sig det är indie, rock, akustisk folkmusik, hårdrock eller jazz.

Oavsett om du är ett band eller en soloartist som vill spela in en demo, EP, album eller bara vill få lite pålägg gjorda, kommer Riever Audio Engineering att ge dig det professionella ljud du är ute efter. Med en kombination av några av den bästa analoga och digitala utrustningen som finns har vi möjlighet att erbjuda högkvalitativ inspelning, produktion, mixning och grundläggande mastering till mycket konkurrenskraftiga priser.

Vi kan ge dig stöd i hela inspelningsprocessen, från att hjälpa er med sångstruktur samt kan ge råd om tonalitet och rytm. Om du redan har bra material och vill bara gå vidare med det, och inte kräver någon inblandning från vår sida, kan vi ge er opartisk återkoppling för att hjälpa er att få ut den bästa tagningen.

Riever Audio Engineering ligger i Stockholm men är även tillgänglig för internationella, längre eller specialiserade projekt.